Tjenester

Næring og offentlig

HGN elektro tilbyr alle elektrotjenester til næring- og offentlig sektor. Vi har en bred erfaringshistorikk innenfor hoteller, kontor, industri, skoler og butikker. Sammen med våre leverandører og samarbeidspartnere, skreddersyr vi løsninger etter ditt ønske.

Privat

Vi tilbyr både service og nyinstallasjon til privatkunder i både nye og gamle hjem.Vi er også oppdatert på det siste innen elbil-lading, enøktiltak, smarthusløsninger, og trender innen belysning.

Brannalarm

Våre flinke serviceteknikere innen brannalarm har kjennskap til de fleste systemer på markedet, og kan tilby både service og kontroll med sertifiserte kontrollører. HGN har sentral godkjenning for service og installasjon på brannalarmanlegg. 

Belysning

I samarbeid med våre leverandører kan vi tilby tidsriktig og skreddersydde belysningsløsninger. Vi har bred erfaring fra unike prosjekter hvor belysning benyttes som utsmykking av interiør og eksteriør.

Smarthus

Et smarthussystem kan hjelpe deg i hverdagen, og gi deg praktisk informasjon om elforbruk og tilstandsstatus. Vi kan finne løsningen som passer for deg og dine behov, slik at smarthussystemet gir deg den utnyttelsen du forventer.